Ebben segítek

Babagondoskodás gyakorlat

Hogyan altasd el babádat, mikortól lehet vele a szabadban sétálni? Mikortól lehet levágni a körmét? Megmutatom a bevált és működő babaápolási tippeket, trükköket. Támogatlak az új szülői szerepetekben azáltal, hogy közösen begyakoroljuk, hogyan tudjátok fürdetni, altatni és teljeskörűen ellátni kisbabátokat.

Időpontok és árak:

A babagondoskodási gyakorlat egyéni időpontban, személyesen a saját otthonotokban történik, 

58.000 forint/2×3 óra.

Hordozási tanácsadás

A babahordozás egyszerű és egyedülálló gondoskodási forma, mely támogatja
a csecsemő egészséges testi-lelki fejlődését, és kapsz két szabad kezet, hogy ebédet főzhess, melegen megidd a kávédat vagy szabadon mozoghass a városban.
Saját otthonotok kényelmében megmutatom a különböző babahordozókat és megtanítom az általatok kiválasztott eszköz használatát.

Időpontok és árak:

A hordozási tanácsadás egyéni időpontban, személyesen a saját otthonotokban történik, 

24.000 forint/alkalom (maximum 3 óra)

Rólam mondták

Klaudiát anyaként és szakemberként is egy mindig segíteni vágyó, önmagától a maximumot követelő, nagyszerű embernek ismertem meg, aki nem elégszik meg félmegoldásokkal. Amikor csak lehet, kutat, keres, tanul és fejlődik, hogy környezetének a legjobbat nyújthassa, a legtöbbet adhassa.
Szalai-Taskó Barbara
Olyan segítség voltál, aki magáénak érezte a háztartást, beépültél a családba, találékonyan és proaktívan voltál velünk. Azt hiszem az az igazán jó segítség, akit az ember nehezen enged el. Te ilyen volt nekünk, a fiúk is nagyon megszerettek.
Bakos-Ladányi Orsolya
Sok erőt adott a szoptatással kapcsolatos segítséged és tanácsaid is, a háztartás körüli teendők rendezése és hogy picit magammal is tudtam foglalkozni. Nagyon rugalmas volt a hozzáállásod mind az időpontokat, mind a teendőket tekintve, ami szintén sokkal könnyebbé tette számomra a gyermekágyas időszakot.
Csibi Andi
Klaudia elkötelezett, stabil és megnyugtató jelenlét volt mind a gyermekágyas időszakban, mind az azt követő 'második 6 hetes etapban'. Sokat jelentett számomra a rendszeres jelenléte, a kiszámíthatóság, hogy mikor érkezik. Csoda jó érzés járt át mindig, amikor elköszöntünk és a ház tiszta és rendes volt, én pedig 100%-ban a kislányomnak tudtam szentelni magam.
Sztankó család: Írisz, Kata, Dani

Töltsd ki és pihenj! -

Mert ezután ott leszek melletted és segítek.

Kapcsolatfelvételi űrlap
Visited 137 times, 1 visit(s) today