Babagondoskodás gyakorlat

Hogyan altasd el babádat, mikortól lehet vele a szabadban sétálni? Mikortól lehet levágni a körmét? Megmutatom a bevált és működő babaápolási tippeket, trükköket. Támogatlak az új szülői szerepetekben azáltal, hogy közösen begyakoroljuk, hogyan tudjátok fürdetni, altatni és teljeskörűen ellátni kisbabátokat.

Először egy kötelezettség és díjmentes alkalommal találkozunk, ahol lehetőséged van feltenni a kérdéseidet,meg tudunk egymással ismerkedni. Ez segít abban, hogy érzed-e velem a kapcsolódást.

Pelenkázunk, átbeszéljük az öltöztetést és meg is mutatom a mikéntjét. Veletek együtt csinálom végig az első fürdetést és köldökápolást. Konkrét altatási technikákat mutatok.
Átbeszéljük mikor vágjuk le először a körmét, mikor és hogyan mossátok meg a haját. Mennyit kell híznia, mikor kellene elérni a születési súlyát, megnézzük együtt a mellretételt és a különböző szoptatási pozíciókat, hogy megtaláljuk a számotokra legkényelmesebbet. Megbeszéljük mi is az a hasfájás (kólika) és mivel tudjuk megszüntetni.
Feltérképezzük a szükségleteiteket és segítek abban, hogyan alakítsátok ki az új napi ritmusotokat.
A tanácsadás után még 30 napig emailben/telefonon kérdezhettek a később felmerülő kérdések kapcsán.

Időpontok és árak:

A babagondoskodási gyakorlat egyéni időpontban, személyesen a saját otthonotokban történik, 

58.000 forint/2×3 óra.

Visited 55 times, 1 visit(s) today


Jelentkezz most!

Kapcsolatfelvételi űrlap