Mondj búcsút
kisbabád hasfájós napjainak!

A babahordozás egyszerű és egyedülálló gondoskodási forma, mely támogatja
a csecsemő egészséges testi-lelki fejlődését.

Előfordult már veled, hogy ...

A babád folyton kézben szeretne lenni?
Vigasztalhatatlanul sír?
Nehezen mozdulsz ki egyedül a lakásból?
A kávédat csak hidegen tudod meginni?

A hordozás által

Kapsz két szabad kezet, hogy ebédet főzhess, melegen megidd a kávédat és szabadon mozoghass a városban.

Számos jele van annak, hogy az ember hordozásra termett. 

Biológiai norma a testközelség iránti szükséglete a babáknak, az, hogy megóvjuk a még éretlen csecsemőt a külső és belső veszélyektől. A hordozás ezt támogatja. Az újszülöttek teste még fejletlen születésükkor, nem képesek a helyváltoztatásra és a saját testük megtartására sem.

Várlak személyes tanácsadáson!

Milyen egy 
személyre szabott 
tanácsadás?
A személyes találkozó előtt egy 30 perces online híváson keresztül megismerkedünk egymással és felteheted a kérdéseidet.
1
A tanácsadás során bemutatok nektek többféle hordozót és segítek kiválasztani a számotokra megfelelő eszközt, majd megtanítom annak használatát.
2
Ha elakadsz, emailen vagy telefonon keresztül segítelek.
3
Ajándékba kapsz 2 hétre egy hordozóeszközt.
4

Jelentkezem!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Amikor az anyaságra készültem biztos voltam benne, hogy születendő gyermekünknek kell majd beleszoknia a családunk dinamikájába.

Miután kislányunk megszületett, semmi sem úgy működött, ahogy elterveztem. Kínlódtam a szoptatással, állandóan kézben szeretett volna lenni és szörnyű érzés volt hallani, hogy vigasztalhatatlanul sírt. 
 
Pánikba estem, nem tudtam, hogy mit tegyek. 
 
A babahordozás mentett meg ebben a nehéz időszakban. 
Amikor tanácsadó segítségével először magamra kötöttem babámat, akkor éreztem úgy, hogy valami elsőre működik.
 
Ezután már nem volt elég, hogy megtanultam hordozni, vagy anyatejjel tudtam táplálni a babámat. Kutatni kezdtem a kisbabáknak milyen alvási szokásai és szükségletei vannak.
Több anyákat érintő témában végeztem tanfolyamot, mint babahordozás, szoptatás és a gyermekágyas időszak, ezáltal egyre szélesebb tudás állt rendelkezésemre a családok támogatása során. 
 
Hiszem, hogy minden anyának szüksége van arra, hogy a saját igényeire szabva kapjon támogatást, mely által a saját döntéseit hozza meg, úgy hogy ebben stabil támaszként kísérem.

Klaudia

Rólam mondták

Klaudiát anyaként és szakemberként is egy mindig segíteni vágyó, önmagától a maximumot követelő, nagyszerű embernek ismertem meg, aki nem elégszik meg félmegoldásokkal. Amikor csak lehet, kutat, keres, tanul és fejlődik, hogy környezetének a legjobbat nyújthassa, a legtöbbet adhassa. Munkáját teljes elhivatottsággal végzi, és nagyon remélem, hogy minél több édesanyának és babának segíthet megismerni a hordozás csodáját, azt a hihetetlen érzést, mikor gyermekünk rajtunk szuszog.
Szalai-Taskó Barbara
Klaudiához egy ķözös barátnőnk által kerültem. Még kismamaként jutottam el hozzá az első hordozós klub alkalomra. Már akkor átütő volt profizmusa, amit a barátságos személyisége és segítőkészsége csak hatványozott! Azóta volt részem online és személyes tanácsadásban is. Megtaláltuk a számunkra legmegfelelőbb újszülött hordozókendőt, amit lassan kinövünk. Alig várom az alkalmat, hogy a háton hordozáshoz is újra hozzá forduljak, hogy együtt találjuk meg a számomra legtutibb hurcit.
Taljebbini Diana
Klaudia elkötelezett, stabil és megnyugtató jelenlét volt mind a gyermekágyas időszakban, mind az azt követő 'második 6 hetes etapban'. Sokat jelentett számomra a rendszeres jelenléte, a kiszámíthatóság, hogy mikor érkezik. Csoda jó érzés járt át mindig, amikor elköszöntünk és a ház tiszta és rendes volt, én pedig 100%-ban a kislányomnak tudtam szentelni magam. Köszönjük az első 6 hetet, ahol a heti 2 nap segített megerősödni vadi új mamai minőségemben, míg a második 6 hét már a magabiztosabb életvezetést és ritmus megtalálását támogatta. Köszönjük neked!
Sztankó család: Írisz, Kata, Dani
Mindig nagyon vártam, hogy érkezz hozzánk. Jól esett a társaságod és a segítséged is sokat jelentett az első nehezebb időszakban. Sok erőt adott a szoptatással kapcsolatos segítséged és tanácsaid is, a háztartás körüli teendők rendezése és hogy picit magammal is tudtam foglalkozni. Nagyon rugalmas volt a hozzáállásod mind az időpontokat, mind a teendőket tekintve, ami szintén sokkal könnyebbé tette számomra a gyermekágyas időszakot.
Csibi Andi
Klaudiával sokat nevettünk és jókat beszélgettünk a maratoni szoptatások alatt. Segített hordozási kérdésekben, szuperül tud bunkert építeni és nagyobb gyerekekkel játszani, ha épp arra van szükség. Az egyik legszebb emlékem, amikor Annamari és Klaudia is ott voltak nálunk, a nagylányom is otthon volt és együtt ebédeltünk, amíg a babák aludtak. Egy egyszerű ebéd, és mégis mennyivel több volt ennél! Mindent köszönünk!
Borsi Viki


Jelentkezz most!

Kapcsolatfelvételi űrlap